WIJNADVIES VOOR DE REST VAN ONS

"Richt uw aandacht op hem die u de wijn inschenkt, want hij is van belang niet de beker.”  
[Jalal Al-DinRumi ~ 1207 – 1273]

ESPITA

Zakelijke bemiddeling bij de in- en verkoop van wijnen.

   

Eerlijke, ongecompliceerde en kwalitatief goede wijn is mijn passie. Geen overdreven gedoe, maar kwaliteit waarvan je kunt genieten. Wijn met een goed verhaal en een passende prijs. Ik ben Jurgen Dollen. In januari 2016 heb ik ESPITA opgericht. Uw partner voor zakelijke bemiddeling bij de in- en verkoop van wijnen. 

 

Transparantie, duidelijkheid en integriteit zijn waarden die voor mij de basis vormen van een goede samenwerking. Waarden die ik mee gekregen heb uit mijn jeugd. Dit werd onderstreept in de scriptie: "Prestatie of Relatie, hoe een core competence om te zetten in een lange termijn relatie". 

Deze schreef ik al in 2005 ter afronding van mijn Universitaire studie bedrijfskunde.

Tijdens mijn vele internationale reizen als inkoper (onder andere voor één van de grootste wijnimporteurs van Nederland), heb ik ervaren dat mijn open, kritische blik en directe wijze van zaken doen, leiden tot (zakelijke) lange termijn relaties die nu en in de toekomst aantrekkelijk zijn en blijven voor alle betrokken partijen. 

Graag drink ik binnenkort met u een goed glas wijn om kennis te maken en te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Portfolio ESPITA

your drinks liaison

ESPITA zoekt en vindt match tussen producent en klant. Wij geloven in de puurheid, oprechtheid en het karakter van wijnen uit Italië & Spanje. Ons portfolio bestaat voornamelijk uit wijnen uit deze prachtige mediterraanse landen.

Echter door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vanzelfsprekend ook wijnen uit andere landen sourcen indien u dit wenst. Wij gaan zelfs zover dat spirits en alcoholvrije wijn tot de mogelijkheden behoren.